Terug naar huis « Ter kennisgeving   » Self-limiting

vrijdag 24 maart 2006 - 21:00
Effe buurten..

Wat ik zeggen wou: ik denk aan u.
En ik ga schrijven. Eens. Zo gauw mogelijk.

In the meantime: vertel eens wat u zoal uitspookt; uw dagen, dromen, gedachten. Boodschappenlijstjes, voor mijn part.
Kom. Leid me een beetje af.


Wel Puck, vandaag heb ik het tamelijk druk gehad. Vanmorgen moest ik bij het bevolkingsburo een document ophalen dat naar de IND gestuurd moet worden. Het was een verklaring van de polite dat mijn vrouw geen rare dingen heeft uitgespookt de laatste tijd. Ik moet zeggen, dat was een hele opluchting.
Om negen uur moest ik bij het SDK (zwembad) zijn, want mijn zoon Luchiano moest afzwemmen voor diploma-A, samen met nog zo'n 90 kinderen. Het is gelukt!
Tussendoor natuurlijk twee maal naar de school rijden en werken.
Maar nu komt het weekend eraan. Mijn lichaam snakt naar een ijskoude Polar (bier) en/of een tequila.
Boodschappen heb ik woensdag al gedaan, als je wilt schrijf ik hier wel op wat we toen gehaald hebben.
Dat was het.
Puck, ik wens je alvast een goed weekend en doe maar kalm aan met schrijven... ;-)
CasaSpider () (URL) - 24 maart 2006 - 21:36

Als je er zó nadrukkelijk naar gaat vragen, wil ik je mijn antwoord niet meer onthouden!
Vandaag heb ik gewerkt. En dat betekent dat er dit weekend weer ruim duizend boeven van pillen en methadon zijn voorzien. Een boeiend vak, maar ik ben blij dat ik die boeven zelf niet te spreken krijg ;-)
Boodschappen heb ik niet gedaan, die doet de vent wekelijks. Maar ik heb wel nabestelde foto's opgehaald, om mijn oma mee te verrassen. Ze wordt over een week of drie 93, als we het mogen beleven. Goed bij de pinken en dolblij met aandacht (maar wie niet, uiteindelijk)
Ik hoop dat het wat beter gaat met je!
MA - 24 maart 2006 - 22:36

Boodschappenlijstjes, dat zal ik je maar niet aandoen, ik heb net voor een paar weken voorraad bij albert besteld, die komt morgen een berg kratten brengen. Limonade en zo hoor. Een hele waslijst dus.
En wat ik zoal uitspook, dat staat al op mijn eigen weblog, moet ik dat hier in een commentboxje ook nog eens vertellen? Niets belangrijks in ieder geval :).
Ricky (URL) - 24 maart 2006 - 23:19

Als ik over mijn werk vertel, krijg ik ruzie met de direkteur. Maar ik ben vanavond wel naar een prachtige dansvoorstelling geweest. Het tamelijk omvangrijke postje dat ik daarover geschreven heb ( http://blogger.xs4all.nl/henklass/archiv.. ) heb je misschien al gelezen.
henk (URL) - 25 maart 2006 - 00:38

Ik woon in Finland, ver weg van mijn ouders. Voor pasen ga ik eieren naar hen versturen.. Chocolade eieren, met als omhulsel een ECHTE eierschelp. De specialiteit hier met pasen.
Chiugate () (URL) - 25 maart 2006 - 07:26

Ik zit frisgedoucht klaar om te chatten met een meisje in China en daarna ga ik op de fiets naar Pilates. Maar eerst een knuffel voor jou.
cockie (URL) - 25 maart 2006 - 09:02

Scriptie schrijven voor Metafysica. Over de ziel. Heb 'm nog niet gevonden.
Sas - 25 maart 2006 - 11:36

Vandaag vul ik de hele een lijst in over al mijn activiteiten. Dit is voor een of ander internet onderzoek, waarvan ik dan morgen een zeer gedetailleerde vragenlijst moet invullen. Ik ga dus zometeen noteren dat ik van 11.55 uur tot, ik gok, 12.10 heb geinternet. Ik lees op mijn lijstje dat ik vandaag heb geslapen, even geluierd, aangekleed, de instructies gelezen, opgeruimd en een was gedraaid, gegeten, TV gekeken (had wat opgenomen gisteren) en gelezen, nog wat opgeruimd, de was gedaan en wat administratie, gestreken terwijl ik TV keek, nog een was, was persoonlijke verzorging, boodschappen gedaan en weer wat gegeten. En dan is het pas net 12 uur geweest.
Sabine - 25 maart 2006 - 12:08

was persoonlijke verzorgin moet natuurijk zijn waT persoonlijke verzorging.
Sabine - 25 maart 2006 - 12:09

Na 12 uur nonstop slapen en veel verwarde dromen ben ik wakker geworden met een moe gevoel. Ik schrap dus alles afspraken die ik vandaag heb/had staan en ga vooral heel erg weinig doen. Straks lekker onder de douche, daarna langzaam beginnen met een ontbijtje en proberen vooral te ontspannen. Met een goed boek, misschien ga ik Thud! wel een keer uitlezen. Pratchett heeft wéér een nieuw boek, dus ik mag wel haast maken. Oja, ik ging ontspannen. Geen haast maken dus vandaag. Vooral proberen zo min mogelijk te doen. Behalve misschien het huis opruimen, dat moet ook hoognodig gebeuren. En de was doen! (waarom is ontspannen zo moeilijk!)
Paul (URL) - 25 maart 2006 - 12:24

Ik ben eigenlijk helemaal niets aan het doen. Heb de hele week gewerkt en was echt aan een break toe dit keertje.
Maandag weer met frisse energie ertegen aan!!
Verder lees ik veel: heb net Sapphos val van Erica Jong uit( Echt een mooi boek!) en ga nu beginnen aan mijn mythologieboek. Vanavond komt kunstschaatsen weer op Eurosport en the 4400 op Talpa. Kortom ik spook helemaal niets uit. O, ja luister naar mijn 80s cds.:O)
nancy (URL) - 25 maart 2006 - 13:15

Haha bedoel natuurlijk Sapphos sprong :O) Ik zei het expres fout om te kijken of jullie wel opletten:O) Fijn weekend Puck!
nance - 25 maart 2006 - 13:17

Ik heb de dierenarts gebeld omdat Aripoes een kale plek op haar buik heeft en deze steeds verder kapot likt. Ook heb ik verse croissantjes gebakken en deze met een eitje en een glas verse jus opgegeten op de bank onder hetv lezen van de dikke zaterdagkrant. Nu zit ik even te computeren en ga zo naar de Hema voor nieuwe plastic mapjes en fotobladen. Daarna ga ik de DVD's Mare Adentro en Girl with a Pearl Earring terugbrengen naar de Videotheek (waar trouwens geen video meer te bespeuren valt, maar dat terzijde) Ik wil nu Frida gaan huren over het leven van Frida Kahlo en misschien nog een andere film, maar dat zie ik ter plekke wel. Bij Blokker ga ik laarzenspanners kopen om die rondslingerende laarzen netjes in de kast te kunnen zetten. Ik wil geen winterlaarzen meer aan maar fijne zomerslippertjes! Als ik terug ben van mijn fietstochtje naar het winkelcentrum neem ik een kopje rooibosthee en ga het boekenweekgeschenk uitlezen en als de zon nog door komt wellicht nog een uurtje in de tuin snoeien. Vanavond ga ik samen met Erik kaasfonduen en wellicht nog een film bekijken. Morgen willen we weer eens een cache gaan zoeken (zie http://www.geocaching.nl) dus vanavond gaan we op die site speuren naar een leuke tocht en de beschrijving alvast uitprinten. Vaak moet er van te voren ook nog wat gepuzzeld worden om de juiste coördinaten te vinden dus dat zal vanavond ook wat tijd in beslag nemen. Verder moet ik hoognodig mijn broer weer eens bellen om te horen hoe het met zijn leven staat en weer eens bij te praten. Ik plan om zo tegen 1 uur te gaan slapen maar meestal wordt het later in het weekend. En oh ja; ik dien hoognodig weer eens iets op mijn eigen log te schrijven.
Voor jou een virtuele hug en hopenlijk knap je snel weer wat op.
carin (URL) - 25 maart 2006 - 13:49

Geen zin in mooie zinnen daarom in (tref)woorden: Nieuwe Medion 8808 - cursus Photoshop - cursus veldarcheologie - draadloos toetsenbord - draadloze muis - Fanta - natuur op tv - Roer - jammer geen Nikon - takken die wiegen in de wind - http://www.OpenNieuws.nl - nieuws-/persbericht - familie verhuizen - bezoek - handvisje - zeedraken - camouflage - gekleurd papier - open source software - http://www.loss-platform.org - trek - zaterdag - nieuwe overburen - krokussen - vermoeidheid - ...

Denken aan gedachten van nu en dan: mensen (Odette, Angelique, moeder, vader, Jeffrey,...), verbazing i.v.m een oud(?)-collega, tijd, *oeps*, Roermond, Eindhoven, 's-Hertogenbosch, auto-ongeluk, ...

Dagdromen doe ik niet ;-)
JoG (URL) - 25 maart 2006 - 18:31

hoi lieverd,
ook maar even een lijstje van mij dan.
dromen: hmm.. weinig, iets in de nacht met ex'en en een blokhut, iets overdag met studeren.
een boodschappenlijstje met griesmeel (met kaneel en krentjes!) en Lyka's appelsap.
een weekend met te vroeg opstaan, koekjes bakken met lyka, naar het strand tussen de marathon lopers door en volgelopen schoenen.

btw, hoe doe jij dat, je commentspam voorkomen door een vraagje neer te zetten?
tylani (URL) - 25 maart 2006 - 20:56

Zag alle schoenenwinkels in A'doorn en heb drie huisgenoten van schoenen voorzien zien geraken. Markt. Naar huis gefietst, nog meer boodschappen gedaan, ook op de fiets. Was. Was. En nog een was. Resprectievelijk donker, licht bont en groen.
Smile :-) (URL) - 25 maart 2006 - 23:47

Via de dokter (D) kwam ik terecht bij:

http://www.nalaten.nl/p/DeNotarisVertelt..

...

Het gaat nu niet goed meer met mij.
stoethaspel (URL) - 27 maart 2006 - 13:08

Hoi Puck,

zie je, helaas bijna nooit meer op het MS web, maar heb jouw URL toch nog ergens staan en kwam dus vanavond effe buurten :D

Rot dat je de shub op visite hebt! Volgens mij kun je, na september, ook maart wel tot shubmaand uitroepen want er zijn verdacht veel medeMSsers die aan de pred zijn of net van de kuur verlost zijn..

Je vroeg wat afleiding dus eigenlijk helpt bovenstaand niet... Misschien is http://www.law.kuleuven.ac.be/chineesrec.. dit nog iets om je lachspieren weer enigzins in beweging te krijgen.

(Eerlijk gejat van een ander log waarbij het ging over de vertaalhulpjes op internet en hoe die prachtige vertalingen konden geven)

Beterschap!
Mien - 27 maart 2006 - 21:36

test test... (zat net een heel verhaal te typen, wordt het gezien als SPAM...)
Mien - 28 maart 2006 - 15:26

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.