Terug naar huis « Structureel   » Mobiliseren

woensdag 16 augustus 2006 - 16:42
Vicieus

De angst voor de schub verergert de schub, en houdt het herstel tegen. De blijvende schub versterkt de angst.

En zo draaien we, vrij letterlijk, in een kringetje rond. Inmiddels met, zeer tegen mijn principes en gewoonte in, oxazepam. Om de angst iets weg te nemen, en om de spieren te ontspannen.

Ik ben er nog. Al twijfel ik daar af en toe zelf aan.


Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan... ik hoop dat de gewraakte pillen toch het gewenste effect bereiken en dat je nu dan een beetje opknapt. Intussen kunnen we (gezien alle warme reacties) wel een Puck's fanclub oprichten... Sterkte!
MA - 16 augustus 2006 - 17:52

oprichten? dat zijn we toch al....
gj - 16 augustus 2006 - 23:33

Ondertussen is alles goed om de paniek te onderdrukken en een beetje ontspanning te bieden. Ik hoop dat dit mag leiden tot de aanzet van herstel. Er is geen dag dat ik niet aan je denk.
AnamCara (URL) - 16 augustus 2006 - 23:40

Ik vind het echt heel klote voor je, ziek zijn is één ding, maar hier word je gewoon moedeloos van. Maar goed, daar heeft niemand wat aan dus wens ik je maar weer sterkte, wat kan ik anders? Trouwens mensen, ons verhaaltje van 24 juli is nog niet af! Laten we Puck nog wat afleiding bieden!
Sabine - 17 augustus 2006 - 09:18

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.