Terug naar huis « Overbodig   » Natascha

donderdag 07 september 2006 - 18:05
Glashard

Gehoord, midden op de toch echt zeer Haagse Laan van Meerdervoort:
‘Ja, ik sta nu nog in Delft....’


Ik geloof dat ik me erg zou moeten inhouden om niet keihard te roepen "meneer (het was een man, toch? ja ik weet zeker dat het een man was), meneer u bent in Den Haag!"
Maar dat niet doen is inderdaad verstandiger.

PS niet vergeten: je moet morgenochtend om 9.30 uur naar Fysio B.
;-)
Kuikentje (URL) - 07 september 2006 - 18:18

Delft, Den haag, het lijkt ook zo op elkaar! Misschien was hij in Delft op lijn 1 gestapt en had hij niet in de gaten dat hij inmiddels in Den Haag was terwijl hij uitstapte :/
Paul () (URL) - 07 september 2006 - 21:21

Zo zat ik eens in de trein en ik hoorde iemand in zijn mobiel zeggen: ja, ik ben op het station, in de gang. Zie je me niet dan?
henk (URL) - 07 september 2006 - 22:02

Ach ja, je moet toch wat in de trein! ;) Ikzelf vul altijd graag de sudoku-puzzels in de Spits/Metro in met allemaal drieën. Leuk voor de eerstvolgende sudoku-fan die er eens even lekker voor gaat zitten.

Gemeen he? :)
Jenny (URL) - 08 september 2006 - 16:49

Zo is er het mopje over de man die in de 'Twin Towers' werkte, maar bij zijn minnares verbleef tijdens de aanslag (gsm afgezet). Zijn vrouw hoorde van de aanslag en trachtte hem tevergeefs te bereiken. Toen hij bij zijn vertrek zijn gsm terug aanzette, kreeg ze eindelijk verbinding: "Schat, waar bén je?!" - "Op kantoor, lieveling, ik verwittigde je toch dat het wat later ging worden vandaag"....
AnamCara (URL) - 08 september 2006 - 18:25

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.