Terug naar huis « Feestje   » Liturgie

woensdag 28 februari 2007 - 21:10
Clean start ending

How many suicides you know make up their beds before they off themselves?
(NCIS, afl. 3.20 'Untouchable')


Als ik zelfmoord zou plegen, zou ik het tegenover mijn nabestaanden wel zo vriendelijk vinden om alles een beetje netjes achter te laten. Dat geldt voor mijn financiën en andere administratieve zaken, maar ook voor mijn kamer. Maar blijkbaar is dat, in elk geval in de ogen van NCIS-detective Gibbs, onmiddellijk reden om aan moord in plaats van zelfmoord te denken...


Bij zelfmoord wordt er over het algemeen gedacht aan uiterste wanhoop, niet aan een zeer rationeel en weloverwogen keuze.
Eveline (URL) - 01 maart 2007 - 16:23

Ik denk dat ik ook de neiging zou hebben mezelf uit te wissen, alvorens ik tot actie over zou gaan. Dat denk ik niet alleen, dat weet ik zeker.
Smile (URL) - 02 maart 2007 - 12:23

Bij moord dus even de lakens door de war, altijd handig die tips.
Actiereactie (URL) - 03 maart 2007 - 13:04

Ik ben een Britse detective-addict en ga eens goed opletten hoe met hun lakens is gesteld!
Els () - 03 maart 2007 - 20:18

Hmmm, uitwissen. Denk dan ook aan virtueel. Ik vind het vrij genant nog alle zieleroerselen van iemand te kunnen lezen op een zeker prikbord, terwijl ze er een einde aan heeft gemaakt. Maar dat ik dat genant vind, kan ook aan mij liggen.
Kaatje - 03 maart 2007 - 21:08

Dat vond ik nou ook toen ik keek! Ik dacht 'waarom niet?!' Maar ze trekken in dit soort series wel vaker vergezochte conclusies.
Sabine - 05 maart 2007 - 13:32

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.