Terug naar huis « Administratie   » Voorbarig

donderdag 24 mei 2007 - 07:25
Threesome

Ik vree met de ex van mijn ex en Nestor Carbonell. We vreeën, tegelijk en met elkaar. Wat beslist onder ‘vreemde dromen’ valt, door sommigen wellicht ook als nachtmerrie wordt beschouwd, maar toch al minder horror-achtig was dan eerder.

Nu nog mijn lichaam duidelijk maken dat, met drie weken gapen en twee weken diarree, de bijwerkingen zich voldoende hebben gemanifesteerd, en dat het hoog tijd wordt voor de werking.


Niet zo heel vreemd. Sexdromen gaan meestal over de angst om contact met iets of iemand kwijt te raken. Interessant is dan nog de vraag waar jouw droomsexuele partners symbool voor zijn. De ex van je ex, dat ben je toch zelf? En wat vind jij nou van Nestor Carbonel? Nestor, oude man? Carbonel, iets met kool? Ik noem maar wat.
henk (URL) - 24 mei 2007 - 12:11

Nestor?? Jij kent de ex van je ex echt niet.
Wat dan (gezien het commentaar van Henk) heel diepzinnig kan worden opgevat, echter er bestaan mensen met meerdere exen.. heus, troost, bloemen en kussen zijn niet nodig in deze... nu ja voor de exen dan allicht.
Actiereactie (URL) - 25 mei 2007 - 10:39

> De ex van je ex, dat ben je toch zelf?
Zoals de ex zelf al zegt :) : er bestaan mensen met meerdere exen. Mijn ex is een Moordwijf. Exen bij bosjes.

> Nestor, oude man? Carbonel, iets met kool?
Wat heb jij toch met naamsverklaringen...?
Nestor Carbonell (dubbel l) is elke avond (en elke ochtend in de herhaling) in Suddenly Susan te zien. Ik zie de beste man twee maal daags aan mijn netvlies voorbijtrekken; zijn naam moest ik opzoeken omdat die me voortdurend ontschiet. Bij Carbonell denk ik overigens eerder aan olijfolie dan aan koolstof.

> Nestor?? Jij kent de ex van je ex echt niet.
En mezelf, diepzinnig als het is, inderdaad ook niet.. zo leuk vind ik hem niet..
Puck - 25 mei 2007 - 15:54

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.