Terug naar huis « Threesome   » Impressie

zondag 27 mei 2007 - 18:02
Voorbarig

We hadden een end gefietst, mijn moeder en ik, en toen onze wegen zich scheidden had ik nog geen zin om naar huis te gaan.
Kom, dacht ik; laat ik eens kijken of de Cipramil al werkt. Goed, ik heb geen mobiel bij me, als ik in paniek raak of dood ga (wat feitelijk op hetzelfde neerkomt) kan ik niemand bellen, maar dat is juist een mooie training. Ik fiets een stukje door en in een grote boog om mijn moeders buurtje heen. Dan ben ik praktisch op de hoek van haar straat en heb ik het ergste gehad.

Zo gezegd, zo gedaan.

Even voorbij ‘Dan heb ik het ergste gehad’ stond een bushokje. In het bushokje stond een man te roken. Hij haalde zijn sigaret uit zijn mond, stak drie vingers in zijn keel en begon gepassioneerd te kokhalzen en vervolgens over te geven.

Tot zover voorlopig Pucks zelfstandigheids-experimenten.


Maar heeft zelfstandigheid juist niet te maken met het onafhankelijkheid zijn/worden van andermans gedrag?
Met 'Ik draai mijn hoofd om zodra ik zie dat hij zijn vingers in zijn mond stop en fiets heel snel door. Ik blijf niet kijken of hij inderdaad gaat overgeven maar maak mijn eigen plan af. En ben daarna heel tevreden met mijzelf'?
Els () - 28 mei 2007 - 08:30

@Els: het geluid zei al genoeg. En ik m๒est er langs. Er was, kortom, niet echt aan te ontkomen.
Puck - 28 mei 2007 - 10:37

Pffffff, vreselijk! Ik kan me het gevoel maar al te goed voorstellen..... Maar gelukkig staat niet op elke hoek van de straat iemand over te geven. Snel weer een nieuwe poging?
Eveline (URL) - 28 mei 2007 - 13:06

waarom maak ik zoiets nou nooit mee...
roosje - 28 mei 2007 - 17:54

Iew iew iew!!

Aan de andere kant...heb ik je wel eens verteld geloof ik...er heeft ook een keer iemand over me heen gekotst en ik leef nog steeds.
Juud () (URL) - 28 mei 2007 - 23:07

Misschien is een keer flink terugkotsen wel een optie....
Tat () (URL) - 28 mei 2007 - 23:42

Alles ist Karma.
Freud (URL) - 29 mei 2007 - 10:25

Bizar! Daar zou ik ook niet al te vrolijk van worden. Ik begrijp heel goed dat je je poging hebt gestaakt! Denk je 't wel weer te gaan proberen?
Sabine - 29 mei 2007 - 20:34

Dit is niet bepaald fris te noemen. Maar je moet zeker je onafhankelijkheidskunsten niet opgeven hoor! Hopelijk gaat het de volgende keer beter:O):O)
Nancy (URL) - 30 mei 2007 - 08:19

Aah, gatver. Echt smerig. Er was hier laatst op straat gekotst en het heeft een paar weken niet geregend. Reden genoeg voor mij om drie weken lang een andere route te nemen. Mijn maag draait zich al om als ik er alleen al aan denk. Bah.
Smile (URL) - 06 juni 2007 - 11:03

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.