Terug naar huis « Specificatie   » Doorbraak

donderdag 26 juli 2007 - 05:51
Da Capo

Shampoo in de handen wrijven en inmasseren op het natte haar. 3-4 minuten laten inwerken. Uitspoelen. Herhalen.

Wat ik me dan afvraag: wat in de lieve vrede moet je in die 6-8 minuten inwerktijd doen, afgezien van kouvatten?

En waag het niet om te komen met suggesties voor activiteiten van seksuele aard. Dat (de suggesties zowel als de activiteiten) is het laatste waar ik om zes uur in de ochtend zin in heb. Nog afgezien van het feit dat, zou ik al seks als tijdvulling kiezen, ik het tamelijk onrustig vind om die na 3-4 minuten te moeten onderbreken voor het uitspoelen en eventueel opnieuw inzepen van mijn haar.


Hoezo onderbreken? Een potje seks duurt toch nooit langer dan 3-4 minuten?
Joop (URL) - 26 juli 2007 - 09:42

een tijdschriftje lezen, tenminste, dat doe ik.
kaatje - 26 juli 2007 - 09:54

De oplossing van Uw probleem is natuurlijk om het haren wassen op een gans ander tijdstip te laten plaatsvinden dan om zes uur 's ochtends, wanneer U er wél zin in heeft, zeg maar. Voor het uitspoelen zult U vervolgens een beroep moeten doen op Uw vermogen tot multitasken.
mIKe (URL) - 26 juli 2007 - 10:18

Nou, ik was maar 1 keer, niet twee. In de inwerktijd blijf ik lekker onder de warme douche staan en poets mijn tanden. Of ik scheer mijn benen, of, nouja. Genoeg te doen.
lijn (URL) - 26 juli 2007 - 12:24

ik sluit me aan bij lijn. hoewel, persoonlijk zou ik een andere shampoo kiezen; shampoos met lange inwerktijd zijn tegenwoordig zó achterhaald...
marijke - 26 juli 2007 - 14:40

Mijn flesje zegt: Laten schuimen, uitspoelen, indien gewenst herhalen. Ik heb de bekende H&S, anti-roos tot op het bot..
Patrick - 30 juli 2007 - 12:13

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.