Terug naar huis « Droombaan. So to spea…   » Puckwhispering

woensdag 03 september 2008 - 08:16
Bijna cadeau

Eens, in een ver verleden, schafte ik mij een micro-audio-system-dinges aan. Hij was lief en compact en strak. En duur. Maar goedkoop voor zijn merk en zijn mogelijkheden, en dus schafte ik hem aan.
Hij heette Sony HCD-EP30 en vanaf Dag 1 werkte hij niet. Iets met een veertje en de cd-speler: hij pakte de cd's eenvoudigweg niet, kon ze dus ook niet afspelen.
Door omstandigheden kwam ik er niet toe terug naar de winkel te gaan, ik liet het voor het was, de garantietermijn verstreek and so did the years.

Intussen zal het dingske nu een jaar of 7, 8 oud zijn. En al die jaren staat hij alleen maar werkeloos stof te happen. Op een nogal prominente plaats in mijn kamer. Een plaats die ik nu eindelijk besluit vrij te maken. Waarom ik daar nooit eerder toe ben gekomen is me eerlijk gezegd een raadsel.

U mag hem hebben.

Mooi gloednieuw nooit gebruikt micro-audio-system-dinges. Mocht u denken: zo'n CD-deurtje, dat kan ik best maken, geen punt - hij is voor u. Enkel tegen vergoeding van portokosten. Inclusief afstandsbediening en gebruiksaanwijzing, als ik die laatste terug kan vinden dat is. En zo niet, dan heb ik hem ook nog digitaal.

Geef maar een gil. U zou me een immens plezier doen.


bijzonder genereus.
Het siert en typeert u.

Zo-ook het laatste zinnetje.
Fred - 03 september 2008 - 20:17

Ik heb ook ooit zo'n ding gehad, alleen de cd speler doet het, de rest niet haha! Het is toch wat!
Mirjam - 04 september 2008 - 22:40

Wat een aardig aanbod. Helaas ben ik ook niet zo handig met niet-werkende CD-spelers. Mocht je geen gegadigden vinden, dan kan je het apparaat ook kwijt bij de kringloopwinkel.
BeeDee - 05 september 2008 - 01:47

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.