Terug naar huis « Inquisitie   » Stuk enzo

woensdag 09 januari 2002 - 18:21
Geweldigenoten

Vandaag is Luna bij me op bezoek geweest.
We hebben elkaar kennis laten maken met onze werelden: eerst zijn we naar mijn gesticht gegaan, waar we at random diverse therapieen hebben gevolgd en waar Luna bovendien haar puntensysteem aan de gekken heeft geleerd. Een beetje aandacht en beloning is nooit weg als je krankzinnig bent.
Onder datzelfde motto hebben we de twee snelste leerlingen mee naar huis genomen, waarna we een urendurende orgie met ruige sex, drank en drugs hebben gehad. Mijn hamster deed ook mee, en is nu een stuk rustiger in de omgang.
Net heb ik de gekken terug naar het gesticht gestuurd en Luna op de tram gezet. Nu moet ik snel douchen, mijn haar opnieuw invlechten, mijn plooirokje aandoen en het huis aan kant maken. Mijn ouders komen zo thuis.


Puck, voor straf een week huisarrest :)
Els - 09 januari 2002 - 18:33

En ik die hamster maar negeren. Als ik dat had geweten...
walter (URL) - 09 januari 2002 - 18:36

Dít laat je vast niet aan je ouders lezen.. ;-)
Luuk (URL) - 09 januari 2002 - 19:01

En die blauwe ogen, ze kwamen me zo onschuldig voor......
Actiereactie (URL) - 09 januari 2002 - 20:07

Schijn bedriegd.. :)
Luuk (URL) - 09 januari 2002 - 21:22

Geestig!
Gerda - 09 januari 2002 - 21:25

Soort gelijk verhaal heb ik eens met een paar vrienden op een papiertje geschreven tijdens de middelbare-school-tijd. Vonden we wel "cool". Dat papiertje vondt mijn moeder.Daar zat ik dan tegen over een withete vader en een moeder in tranen: "Nee, ik heb echt nog nooit drugs gebruikt! Echt niet!" en " het was voor de grap"....jaah, lul je daar maar eens uit als 15-jarige!
Sysop () - 09 januari 2002 - 21:38

hahahahaha
Raoul (URL) - 09 januari 2002 - 22:34

Maar heb je je wel geamuseerd?
Karolus () (URL) - 09 januari 2002 - 22:50

Mazzelaar, Zomaar Luna op bezoek.. nou nou.





Keep on logging, ik blijf je log volgen
Chrestomanci - 10 januari 2002 - 23:43

En spontaan krijg je een heel ander soort bezoekers ... ;)))
Gambit () - 14 januari 2002 - 09:54

Krankzinnig leuke humor"zul je bedoelen en ik vind het maar moeilijk te stoppen met het lezen van de stukjes-heb net vandaag je site ontdekt(net als vele andere malloten door die veronica gids dus,groen op het net) en ben geamuseerd door je avonturen en schrijfstijl.Enig idee hoe herkenbaar voor een door de wol geverfde therapie-junk..?Ik heb vandaag al eerder een reactie gegeven(waarvan ik dacht op een stukje van jou, duh ik moet 's beter opletten) over borderline,adhd toestandjes,bipolaire en ambivalente afwijkingen-minstens zo krankzinnig als de gekste als ik ze moet geloven,maar dat doe ik maar half. Zelfspot en cynisme zijn noodzaak tegen de guppen die zich hulpverlener noemen,al moet ik zeggen na een jaar of 10 onderzoek en observatie van beide kanten,dat ik nu ontdekt heb dat er ook nog slimme zijn...:-)
Maarre,ben vooral nieuwsgierig geworden naar wie jij nu eigenlijk bent,je schrijfstijl spreekt me om meerdere redenen aan-ik mag dat wel zo kleurrijk,wou dat ik dat kon weet je dat..
Ik ga deze site met interesse volgen anyway
bye
erika () - 20 januari 2002 - 22:25

dit soort" mensen reageren dus ja ik kan het amper fatsoenlijk in eenvoud plaatsen! :-)
alzheimer.
Ook dat nog
erika () - 20 januari 2002 - 22:29

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.