Terug naar huis « Vampier   » Gehorig

woensdag 31 maart 2010 - 11:21
Vampier (maar dan anders)

Geachte Heer, Mevrouw,

Bijgesloten een retournering van een DVD-box, ‘Angel seizoen 1-5’.
Dit artikel is beschadigd.

De box is nog ongeopend; maar ook zonder het cellofaan rondom de box te openen is te zien dat het deksel van de box is losgescheurd. Zo te zien is het eenzelfde soort beschadiging als bij het vorige exemplaar dat ik ontving en retourneerde.

Dit is nu de derde keer dat ik dit artikel vanwege een beschadiging heb moeten retourneren.
Ik vind dit hoogst onaangenaam.
Behalve dat ik nu al drie keer teleurgesteld ben, zorgt het voor een hoop extra werk van mijn kant. Om nog niet te spreken van de bijkomende kosten.

Ik heb de box bij u besteld omdat u hem voor een veel lagere prijs aanbood dan andere winkels. Inmiddels heb ik dat verschil in prijs ruimschoots moeten terugbetalen in de vorm van telefoonkosten en correspondentie- en verpakkingsmateriaal, voor de telefoontjes naar uw klantenservice, het schrijven van bijgaande brieven en opnieuw inpakken van de box.
Als het zover komt dat u überhaupt niet in staat bent om mij een gaaf exemplaar van de DVD-box te leveren, zie ik mij bovendien genoodzaakt het artikel alsnog elders aan te schaffen, tegen een hogere prijs.

Tengevolge van ziekte heb ik maar een beperkte energievoorraad. Het werk wat het doen van deze ene bestelling me kost kan ik me niet veroorloven.
Maar ook zonder lichamelijke beperkingen is dit alles zeer hinderlijk en wat mij betreft onacceptabel.

Tot nog toe was ik over het algemeen zeer tevreden over de service van uw winkel. De gang van zaken bij deze laatste bestelling heeft die tevredenheid en het vertrouwen echter een flinke knauw toegebracht.

Ik verzoek u dringend om hetzij erop toe te zien dat ik een onbeschadigd artikel ontvang, hetzij mij een tegemoetkoming te bieden in de extra gemaakte en nog te maken kosten.

In afwachting van uw reactie,

Een furieuze PuckMisschien is die barst gewoon een gimmick en maakt u zich alweer druk om niks.
Of misschien doen die boxen als je er DVD's van Angal gaat instoppen, wel hetzelfde als mijn spiegels als ik er durf in te kijken; barsten.
F.N. - 31 maart 2010 - 17:40

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.