Terug naar huis « De Hoe Lees Ik Log Le…   » Hmm..

zaterdag 12 januari 2002 - 03:03
Hoera!!

Jaaaaaaa! Ik ben er!!!
Lof aan Rob. Heel, héél veel lof aan Rob, die mij hielp de Casema te ontwijken.
Van alle kanten hoorde ik: "Hé! Ik zie je log nu al op unsavoury!"
Van alle kanten, behalve mijn eigen. Terwijl de gastvrouw toch haar bezoek moet verwelkomen, in plaats van de sleutel in handen te drukken en te zeggen: zoek het maar uit, ik kom later. Hoewel me dat bij nader inzien ook wel weer een leuk idee lijkt..

Hij heeft het uitgelegd, Rob, echt heel duidelijk enzo - met een prachtvergelijking over telefoonboeken en verbinding maken en dat DNS net zoiets is, en Casema er nogal lang over doet de DNS te updaten - maar ik moet bekennen dat het me volkomen duister is.
Het belangrijkste is: ik heb een DNS van hem gekregen die niet des casemas is en me wèl toegang geeft tot mijn nieuwe stekje. Waar ik nu dan eindelijk mijn log heb kunnen updaten.

Fijn. Dan kan ik nu tenminste ook stoppen met erg ongeduldig zijn.
Het gekke met onvervulde wensen is dat je, of in elk geval: ik, het niet gewoon naast me kan neerleggen. Lekker afwachten en wat anders gaan doen.
Ik heb vandaag eigenlijk voornamelijk zitten schelden. Wel afgewacht, maar beslist niet 'lekker'. Erg ongedurig geweest, in plaats van al die vele dingen te doen die ik wou en zou en moest doen.

Dus die ga ik nu doen. Mailen bijvoorbeeld.
Jij die zat te wachten op mail: hij komt eraan. Excuses voor het oponthoud.


Kind, meid, I've been there.
Els - 12 januari 2002 - 10:25

Wheeeeh, mijn mailer doet raar. Ook hier vertraging dus. Fijn dat alles weer werkt. Bij jou dan;-)
odette (URL) - 12 januari 2002 - 17:37

Hoeraa!!
luuk (URL) - 12 januari 2002 - 18:34

Hehe. Met behulp van de telefoonboek theorie heb ik vandaag aan claver geprobeerd uit te leggen dat we haar site dan wel al 'up' hebben, maar dat die ook nog niet overal te zien is.
JW (URL) - 12 januari 2002 - 21:24

Kan vreemde effecten geven die DNS-en. Ik heb ooit eens een website gemaakt, waar naar later bleek iets mis was met de DNS. Ik kon hem zien, klant niet en dat is een hele vreemde gewaarwording als je zeker weet dat jij wel alles kunt zien. Help! Gelukkig heeft de provider alles voor de presentatie rond gekregen.
Micheline (URL) - 12 januari 2002 - 22:18

Ben blij dat je zover bent, Puck.
Ton (URL) - 12 januari 2002 - 22:30

Puck> Hee, ik ken je nieuwe thuisbasis zien... Nu moet ik bekennen dat 'k nu even op m'n werk zit te internetten, en niet thuis, dus misschien is het vanavond weer helemaal anders...
roelof () - 14 januari 2002 - 16:20

Hopsakee
netraam - 09 februari 2002 - 17:02

jaja; dat ging over u...
Puck - 09 februari 2002 - 17:04

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.