Terug naar huis « Verpakkingsmateriaal   » Test Case Scenario

dinsdag 27 november 2012 - 19:26
Aanbieding

Oh, cool, dat ga ik doen!, dacht ik enthousiast toen ik dit las.

Om daarna mijn wenkbrauwen te fronsen.
Het is nog net niet zo dat ik bij een aanbod voor een gratis colonoscopie op en neer spring van ‘Ik! Ik! Ik!’ - die ene keer was met recht traumatisch te noemen, dus ik bedank graag - maar veel scheelt het duidelijk niet.
De enige troost is dat mijn moeder net zo gretig reageerde met een ‘Ja, doen we, lijkt me gaaf!’ (ze loopt wat achter, met de mode-termen).
Ik heb het in elk geval van geen vreemde.

Dus, mocht u mij graag ontmoeten: ik ben ergens in de loop van morgen op het Spuiplein te vinden. Ik ben diegene met die gulzige, op koopjes beluste ogen.


Ja, zou je dat willen weten? Ik ben van mening dat als je gaat zoeken in je lijf, je altijd wel iets vindt. Om die reden blijf ik graag een struisvogel ;)
zuster_klivia (URL) - 27 november 2012 - 20:13

Zuster Klivia, ja, dat heb ik ook lang gedacht en gelooft. En nog steeds wel hoor. Maar er is de laatste jaren zo ontzettend veel in mijn lijf gevonden, dat ik het idee begin te krijgen dat ik ofwel onderdeel ben geweest van een ziek experiment, ofwel ben gebruikt als 'stalling' voor al wat Moeder Natuur of O.L. Heer maar aan mankementen in huis heeft.
Nu heb ik eerder iets verbetens dan angstigs: 'dat lijf is onder mijn hoede, dan wil ik ook weten wat er allemaal aan onheil in schuil gaat'.

Daarbij: ik heb nog nooit van mijn leven onveilig gevreeŽn, ook geen bloedtransfusies gehad. Als ik desondanks tÚch HIV zou hebben, dan zou ik het van mijn moeder hebben; en als ik het van mijn moeder zou hebben zou zij het eind jaren zestig moeten hebben opgelopen. Een HIV-besmetting in die tijd, dat zou alles wat nu over AIDS bekend is op zijn kop zetten, nieuwe patient zero-theorieŽn enzo. En dat zou ik, sensatiezoeker als ik ben, pas Ťcht cool vinden :-)
Puck - 27 november 2012 - 22:01

Had ik al eens gezegd dat je een raar mensch bent? ;)
zuster_klivia (URL) - 02 december 2012 - 19:35

Nee. Maar ik geef je volkomen gelijk :-)
Puck - 02 december 2012 - 19:38

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.