Terug naar huis « Wens   » Friend & Feud

woensdag 02 januari 2013 - 00:54
2.7 - 22.3

Het bestaat! Het bestaat!
Plaatsen waar het altijd gematigd is, zomer en winter, zonder extremen maar met behoud van klimaat!

Het bestaat!!

Ik verhuis naar Vancouver.

(Ik was wat Wiki-end, de laatste dagen. Naar aanleiding van een Standupper*) die uit Timmins, Ontario komt, waar het in januari maximaal -11°C wordt. Ik zeg het nog maar eens: maximaal min-elf.
Van het één kwam het ander, zoals dat gaat met Wikipedia, en al link-hoppend door Canada, via diverse YouTube-filmpjes tussendoor, kwam ik zojuist min of meer toevallig op de Vancouver-site. Wat dus mijn droom-klimaat blijkt te hebben.
En ja, ik weet het, Seattle doet het ook leuk. Maar: regen. Als in: doorlopend. Plus, VS. Geen fan van.
Dus, Vancouver it is.
Nu alleen nog zien hoe ik over mijn straatvrees, afhankelijkheid en reisziekte heen kom, en even uitzoeken hoe ze daar ginder tegenover arbeidsongeschikte, chronisch zieke immigranten staan. Maar dan ben ik all set to go. Fijn man!)

*) (bekijk dat filmpje even, hij's leuk, heus. Duncan of Nazareth, is al wat ik zeg)


Ik ga mee!

Al zou ik de winters met ijs een beetje missen, maar dat weegt op geen enkele manier op tegen de grote vreugde van die maximum temperatuur.
Liesan - 03 januari 2013 - 11:41

Maar een uurtje bussen en je zit bovenop een berg met stapels sneeuw en vast ook wel ergens ijs. Er zijn sowieso meerdere schaatshallen. Komt goed hoor Liesan ;)
Annemieke - 03 januari 2013 - 19:12

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.