Terug naar huis « Slinger   » Say it like you mean …

dinsdag 15 januari 2013 - 01:42
Correlerend

Als je pure - ongepoetste en therefore onverdunde - tandpasta in je oog krijgt, en het doet heus erge pijn, zou je dan de doktersdienst mogen bellen?

En als je je verveelt, omdat je te moe bent om te slapen maar al je Wordfriendjes zijn al weg, en als je bang bent voor de nacht en de dag die komen gaat, en voor de sneeuw en de gladheid en de eenzaamheid en eigenlijk sowieso voor de toekomst en het hele leven in het algemeen - zou je dan de doktersdienst mogen bellen...?
Of is dat waar Stichting Korrelatie en sexlijnen voor in het leven zijn geroepen...?

(ik bel al een tijdje geen sexlijnen meer. Ik weet niet of ik op een gegeven moment gewoon uitgepuberd was, of dat het was omdat de toen-nog-PTT ineens begon met het sturen van gespecificeerde rekeningen. Ik ga voor mijn gemoedsrust maar uit van het eerste. Toenemende volwassenheid is toch beter voor je gevoel van eigenwaarde dan angst om betrapt te worden in je ònvolwassenheid)


Als je midden in de nacht (of overdag) je hart wilt luchten, dan kun je met http://www.sensoor.nl bellen of met ze chatten. Heb ik de afgelopen jaren twee keer gedaan en vond beide keren een luisterend oor.
Els - 15 januari 2013 - 14:15

Nee Puck, dat mag je niet!
Er is vast wel een passend eo-program te vinden waarna je kunt bellen i.v.m. plots loskomende emotie door herkenning. Schuimende ogen lijken mij op vele manieren te koppelen aan welk onderwerp dan ook.
Frenetiek - 20 januari 2013 - 10:38

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.