Terug naar huis « The Magnificent Melvi…   » Zorgelijk

maandag 21 januari 2013 - 19:43
Ziek & ellendig

Wat eerst gewoon een ongesteldheid from hell leek - hoewel dan wel a special kind of hell, voor langgestraften en hen voor wie de standaard hel net iets te mild is - (b)lijkt nu een ongesteldheid from hell èn een stevige griep te zijn.

Ik wist niet dat je je zó ziek kon voelen. Zó door de dag heen, om de haverklap en vanuit het niets, je benen onder je vandaan voelen zinken, je rug die lijkt te knikken en smelten, een weeë pijn die door je hele lijf trekt, alle kracht doet wegsijpelen.
De lichte verhoging die, licht of niet, maakt dat je je heet en koud en koud en heet en rillerig en zweterig en flauw voelt.

Ik haat non-descripte ziektes. Doe mij maar gewoon een flinke verkoudheid. Ook kut en snert - en je zal net zien dat ik over een week hoestend en proestend mijn eigen wensen lig te vervloeken - maar dan weet je tenminste waar je aan toe bent.


Veel beterschap gewenst!!!
CiNNeR () (URL) - 22 januari 2013 - 04:02

Voor iemand die zo ziek is, leg je anders nog verdomd goeie woorden met WF! (Stop daarmee... ;))

Enne: take care!
zuster_klivia (URL) - 22 januari 2013 - 11:27

Ja maar Klief, zie het zo: mijn laatste beetje energie gaat naar jou en WF...! Voel je vereerd! :-)
Puck - 22 januari 2013 - 13:05

beterschap
mrtj - 22 januari 2013 - 17:44

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.