Terug naar huis « What's in a name   » Na anderhalve dag van…

donderdag 24 januari 2002 - 03:53
Nieuwerwets..

"ha! een moeder! ik geloof dat mijn moeder niet eens de reactiedingen van mijn site-je kan vinden!" zegt Luuk bij MrGreen.

Mijn moeder kan mijn site niet eens vinden, laat staan de reactiedingen erop. Af en toe print ik iets uit wat ik haar graag wil laten lezen; als ik mijn moeder achter mijn computer zet om zelf te lezen behandelt ze de toetsen als ware het die van een mechanische schrijfmachine.

Mijn vader heeft vandaag mijn computer uitgezet; waarbij ik hem aanwijzingen gaf.
Dan met de muis daarheen.. zo dat het pijltje naar start gaat.
Waarop mijn vader de muis optilde, hem heen en weer bewoog en kribbig zei: "dit kan ik niet hoor, het doet niets".


I'm 62 this year Puck,maybe you know that already,anyway,you'll never to old to learn,but iff your parents are not interested,don't puss them.
I've only taken this up about 3 years ago.
i think that yout parents are very proud of you,they've been brought up with out this ,and It'll take a while for them to understand.
dbk Tom - 24 januari 2002 - 06:04

Ouders achter een pc, dat is altijd lachen. Mijn pa komt nog weleens even surfen. Heel voorzichtig schuift tie met de muis over het bureaublad, waarbij hem met uiterste precisie de cursor net naast de link weet te plaatsen. Dan, met geheven hand en nog net geen uitgestoken pinkie, klinkt hij met zijn wijsvinger negen van de tien keer op de rechtermuisknop. "Een dooie link. En nu?" hoor je hem dan zeggen. Tof toch?
j_e_r_0_m_e - 24 januari 2002 - 10:19

Eigenaardig. Maar dat van die muis OPHEFFEN komt mij bekend voor.
Boekanier (URL) - 24 januari 2002 - 10:44

haha, lijkt mijn moeder wel, die begon ook al met de muis door de lucht te zwaaien. Mooi altijd, je ouders achter een computer zetten...
Gerald () (URL) - 24 januari 2002 - 11:05

Mijn moeder begint 's nachts om 3 uur op MSN tegen me aan te praten: 'Zo laat nog op? Moet je niet werken morgen?'
Rob - 24 januari 2002 - 11:11

Met veel trots mag ik zeggen dat mijn moeder ook op ICQ rond hangt af en toe, regelmatig mrgreen leest en dat ik blij ben dat ze weet hoe een mailbox werkt ... Een paar maanden geleden heeft ze zelfs een chat bijgewoond ... Ja, ik ben er echt retetrots op, op die moeder van mij ...
mrgreen (URL) - 24 januari 2002 - 11:21

Mijn mams is een moppie, toen ze haar eerste ceedeetje had afgespeeld, draaide ze 'm om om de B-side te gaan beluisteren. Jammer genoeg doet ze dat soort foutjes maken altijd maar 1 keer.... ;-)
DexHelen - 24 januari 2002 - 12:53

net als mijn moeder 'moet ik nou een of twee keer klikken?', '2 keer klikken mam' en dan 2 keer klikken met 5 minuten ertussen :]
|debug () (URL) - 24 januari 2002 - 13:33

Laten we wel wezen: 't is toch eigenlijk ook idioot, dat je als je iets UIT wilt zetten naar START moet? Begrijp dat maar es als leek....
els p. - 24 januari 2002 - 13:42

hi, hier ook een mom. still going strong zowel met muizen als zonen.
elisa (URL) - 24 januari 2002 - 15:22

Mijn vader is 77, ik ben 35. Hij zit hele dagen achter zijn PC: surfen, nieuwsgroepen doorsnuffelen, CD's branden, noem maar op. Vier jaar geleden was ik zelf ongeveer op het niveau van jouw ouders. Nou ja, WP 5.1 beheerste ik goed, maar computers die met muizen werkten, en met grafische interfaces à la Windows, vond ik maar ENG. Gelukkig kon mijn vader mij toen het één en ander leren...
René - 24 januari 2002 - 19:42

Nederlands leider Wim Kok deed precies hetzelfde in een progamma over Kok zijn leven. Een klein meisje probeerde het Kok toen uit te leggen,hoe hij de muis moest gebruiken. Vandaar dat "boekanier" het bekend voorkwam misschien.
Rowan - 24 januari 2002 - 19:58

"Vanwege de aartsluie levensstijl die jij met ons deelt en
klaarblijkelijk denkt te kunnen permitteren ben je op je 50e
nog bezig met
deze internetvervuiling.
Doe eens iets zinnigs/nuttigs man !!!!!
( cc voor marja )
Frans - 25-01-02, 2:05 pm"

Zietter naar uit dat de pa van Luuk (www.geenheld.nl) ook een reactie formuliertje kan vinden en vullen ... ;o)
mrgreen (URL) - 25 januari 2002 - 16:19

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.