Terug naar huis « Net wakker geworden. …   » Krijg nou wat. Op het…

vrijdag 31 augustus 2001 - 12:07


Aangaande de Kronan:
Hartelijk dank voor uw aller reactie in mijn comment-ding.

Dirk: was erg geraakt door je reactie; dank je wel. Wat me in het algemeen dwars zit - misschien geef ik daar later nog wel eens antwoord op.

~(@)~: een tegemoetstralende fiets vond ik een vrolijk idee. De homofiele medemens krijgt van mij ook zonder roze fiets steun; ik heb twee samenwonende buurmannen die ik graag mag en altijd vriendelijk groet, hoezeer de overige (nogal conservatieve) buren ook schande spreken van hun aanwezigheid in het flat; een erg nichterige neef op wie ik dol ben en met wie ik hele diepe maar ook schaterlachend leuke gesprekken kan hebben en een sexy overbuurman op wie ik een jaar lang hevig verliefd ben geweest, maar die reeds 10 jaar samenwoont met zijn vriend. Kinderlijkheid, creativiteit en opstaan uit de grijze massa moet ik beslist leren. Vier, of drieëneenhalf, goede argumenten!

Hans: Helaas. Anders dan mijn helgele truitje heb ik weinig met de kleur geel. En de belastingdienst is wel degelijk mijn beste vriend: ik had mijn mobieltje opgedragen als buitengewone lasten en dat hebben ze, tot mijn stomme doch verheugde verbazing, goedgevonden. Wat me in totaal 450 gulden heeft opgeleverd.

Mariska: bagagerek gaat boven mijn budget. Maar als die er komt, dan zilver. Maar het idee van een compromis is goed!

Merel: Roze rules inderdaad. En mijn twijfel is weg.

Het moge duidelijk zijn: ik heb het ding besteld. De roze variant, dat is. Met mijn slaapdronken hoofd nog wel iets teveel geklikt, zodat ik ineens in het bezit was van een gele en een groene herenfiets, maar ook dat is allemaal goedgekomen voor ik op de laatste en doorslaggevende 'OK' klikte.
Dus Deo et Kronan volente kunt u mij over een maand of wat door het land zien toeren. Beware!


een test.. kijken of hij automagisch afbreekt (als onderdeel van de anti-joost features.)
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssstttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Bob () - 30 september 2001 - 22:04

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.