Terug naar huis « Aangaande de Kronan: …   » Contradictio in termi…

zaterdag 01 september 2001 - 20:46


Krijg nou wat. Op het Etalagekanaal van Casema is ineens de tv-zender Hallmark te vinden. TV-zender, ja; en inderdaad van die kaartjesmensen. Op de site van Hallmark is niets te vinden over het bestaan van een televisiezender; maar dat kan ook liggen aan het geheel ontbreken van weblog-talent mijnerzijds. De site van De Ruyter kon ik eerder ook niet vinden; die heeft Martijn me toen geleverd (u ziet: bij tekort aan weblog-talent kan ik toch tenminste mijn link-talent oefenen...).
Waar was ik nou? Ik moet echt leren om kortere zinnen te schrijven en niet zo af te dwalen; ik raak helemaal mijn eigen draad kwijt.
Oh ja: Hallmark dus, op tv. Volgens Casema leveren zij de zender al drie jaar niet meer; eveneens volgens Casema moet op het etalagekanaal nu Discovery Civilisation te zien zijn. Is toch heus niet zo. Ik kijk nu naar platteland-uit-de-vorige-eeuw: een mooie Engelse serie of film met in de linkerbovenhoek het bekende Hallmark-logo. Wat stoort.
Een ieder, die zijn of haar weg op internet beter kan vinden dan ik, daag ik uit om mij te zeggen wat de zender daar doet en vooral: wat hij me te bieden heeft. Aangezien ik graag de herkomst van de nu bekeken leuke Schotse tongval zou weten. Wie het weet krijgt... tsja. Dat weet ik nog niet. Doe maar eens een suggestie, zou ik zeggen.
En mijn tube Calendulazalf is kwijt. Maar dat staat hier geheel los van.


  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.