Terug naar huis « About about:blank   » Letterlijk

dinsdag 25 juni 2002 - 01:35
Aan de zoekertjes

Blij te weten dat ik de lezertjes nog wat bij kan brengen.
Op 18 maart werd ik gevonden op de ietwat zorgwekkende zoekopdracht "anale schoonmaak beurt". Vooruitziend as ever, ervanuit gaand dat deze term vast nog eens voorbij zou komen, heb ik de zoeker toen aangeraden om eens op 'klisma' te zoeken. En verdomd: vanmiddag zag ik de schoonmaakbeurt weer in mijn referstats, knus gevolgd door, jawel, klisma.

Kan ik de zoeker nu enkel nog adviseren: het heeft niet zoveel zin om dan nog eens op de link naar mij te klikken.
Google heeft tegenwoordig ook handige gesponsorde linkjes; de schoonmaakbeurt levert er zowaar drie op, en wel 'hulp in de huishouding', 'foto's van anale sex', en 'grote beurt voor printer'. Ik zeg niet dat u daaraan iets heeft, maar allicht meer dan aan mijn site. Het enige wat ik van klisma's weet is dat je die jezelf kan geven, gewoon thuis met Zwitsal douchegel; maar deze boeiende informatie kreeg ik van een vrij desperate boulimiapatient, dus of hij betrouwbaar is durf ik niet te zeggen.

Tot slot, voor degene die mij heeft gevonden op 'sex groente en fruit': ik dacht eerst dat u op zoek was naar zogenaamde afrodisia. Asperge en passiefruit schijnen bekend te staan om hun lustopwekkende eigenschappen, had ik u dan willen vertellen. Maar als ik vervolgens de zoekterm 'site met harde sex met groente' aantref, zou ik enkel willen zeggen: niet met je eten spelen.


Amen.
Manuzhai - 25 juni 2002 - 11:42

Aubergines schijnen een tijdje "hot" geweest te zijn...
Omar (URL) - 25 juni 2002 - 17:32

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.