Terug naar huis « Achteraf   » Bezoek

zondag 30 juni 2002 - 10:36
Op speciaal verzoek..

...van meneer AR te G (hoe durft u trouwens aanmerkingen te maken op de spelzuiverheid van mijn stukjes, als u me verleden week zo ruw beroofd hebt van uw eigen teksten??), is nu ook itempje nr 920 ge-spelcheckt.

Stukje 920 herinnert me er overigens aan dat ik na mijn kleine doch onaangename aanvaring met de politie nooit meer iets heb gehoord van mijn bekeuring.
Heeft iemand enig idee hoe dat in zijn werk gaat? Ik bedoel; ik word toch hopelijk niet geacht me met mijn bon bij het plaatselijke politiebureau te melden, om aldaar braaf de boete te overhandigen..?


Maar u weet toch dat mijn teksten al helemaal niet taalkundig verantwoord zijn te noemen? Overigens zie ik nog immer een dubbele ontkenning in alinea vier :-) Het cjib is immer laat, in mijn schone leven mocht ik me twee keer als overtreder van de wet zien en beide keren duurde het twee maanden eer ik de bekeuring mocht ontvangen, welke ik natuurlijk daarna ook nog netjes vergat te voldoen, ook met hun aanmaningen zijn zij gelukkig zeer traag, een traagheid die zich dan wel weer vertaald in een verhogende toeslag.
Actiereactie - 30 juni 2002 - 10:47

Net als je denkt dat ze het vergeten zijn, dan ligt er ineens een enveloppe in de bus van het CJIB (Centraal Justitieel Incasso Bureau) waar de gewraakte acceptgiro inzit. Ik had in april een bekeuring gekregen en kreeg eind juni de enveloppe in de bus. Dus, ik weet niet wanneer jij die bekeuring gekregen had?
Micheline (URL) - 30 juni 2002 - 21:01

Een heel enkele kee vergeten ze de bekeuring... Ik weet niet hoe dat werkt.
Omar (URL) - 01 juli 2002 - 18:34

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.