Terug naar huis « Hardnekkig   » In de categorie gewet…

maandag 18 november 2002 - 03:14
Kort-stondig

In het algemeen heb ik niet zo weinig tegen op het concept Nacht. Ik ben zelfs bereid te erkennen dat Nachten een zekere noodzaak hebben; dat in het algemeen binnen een cyclus altijd een afsluitende of in elk geval aansluitende factor nodig is om de cyclus cyclisch te laten zijn. De afsluitende factor kan in wezen zelfs de beginnende zijn, afhankelijk van uitgangspunt. Zo kan de ochtend afsluitend zijn, de nacht beginnend. Maar dan nog dient de plaats van de nacht, hoe je Nacht ook verder definieert, gevuld te zijn, en de functie van Nacht vervuld.

Ondanks deze noodzaak. Ondanks het feit dat sommige nachten zo slecht niet zijn, en het begin van deze specifieke nacht zelfs uiterst aangenaam kan worden genoemd. Ondanks dat, zou ik het bijzonder waarderen als de nacht nu, en dan zeg ik NU, ten einde zou zijn.


Het is nog niet geschreven, of het is bijna alweer achterhaald. Maar gelukkig is daar altijd weer een nieuwe nacht met een geheel eigen karakter. Ook voorbij laten gaan of pakken die nacht?
Sander (URL) - 18 november 2002 - 23:30

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.