Terug naar huis « Dal = berg?   » Daar is een estafette…

dinsdag 30 oktober 2001 - 16:28
ExtraJam

Mag je trouwens klagen als je een enorme kersenpit in de jam vindt? Of moet je dan juist blij zijn dat de Jammensen de kwalificaties "Volfruit" en "Puur Natuur" blijkbaar zo serieus nemen..?

Ben anders wel blij dat ik het ding in de pot zag zwemmen en hem niet vrolijk naar binnen heb gewerkt. Mijn kiezen hebben in het verleden bewezen niet zo bestand te zijn tegen hard voedsel..


Dat lijkt me niet de bedoeling: een kersenpit in je jam, dus ik zou zeker klagen. Grote kans dat je er een hele nieuwe pot voor krijgt... en met een beetje mazzel vind je ook daar weer een pit in waarover je dan vervolgens weer gaat klagen en waarvoor je dan weer een nieuwe pot krijgt, waarin je vervolgens weer een pit vind... etc. etc. etc.
:)
Gien (URL) - 30 oktober 2001 - 16:46

Gaat dat tegenwoordig niet meer per pakket, Gien?
Michiel H. (URL) - 30 oktober 2001 - 17:16

Mocht je die kersenpit in de aardbeien jam hebben gevonden.. dan moet je zeker gaan klagen.
Repo - 30 oktober 2001 - 19:40

Per pakket? Hoebedoelu?
Repo :-))
Gien (URL) - 30 oktober 2001 - 19:57

Mijn pappa heeft me toen ik nog klein en onbedorven wijs dat de salades (zoals kip-kerrie & huzaren) gemaald werden door kwijlende bejaarde-vrouwtjes in een verzorigingstehuis. Zij hadden toch nix beters te doen, en het was nog goedkoop ook. Mijn "leugen-detectortjes" sloegen op tilt, en ik geloofde het niet...maar nog steeds tot op de dag van vandaag bekruipt mij een onbehaaglijk gevoel als ik dat spul eet. Van jam daarentegen heb ik nooit last! En zo'n pitje...sja...
Ramon () (URL) - 30 oktober 2001 - 23:56

Okee, invullen maar (aangezien de vorige post taaltechnisch niet echt een hoogstandje was)
"...ik nog klein en onbedorven was wijs gemaakt dat..."
Needless to say, ik weet het, maar toch.
Ramon () (URL) - 30 oktober 2001 - 23:58

Ach Puck, klagen mag natuurlijk altijd, maar of het effect heeft... Maar je hebt natuurlijk weer mazzel gehad dat je die kersenpit (of is het een kersepit) optijd gespot hebt, voordat de consequentie een bezoek bij de tandarts was...
roelof - 01 november 2001 - 11:52

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.