Terug naar huis « Leeg   » ADSL vs ADSL

donderdag 08 januari 2004 - 05:43
En dan waren er nog die Manolo Blahnik's...

Toen ik bij de bushalte aankwam lagen daar violen.
Een stapel vioolkisten, met daarin violen die allen in zeer slechte staat verkeerden. Ik pakte mijn eigen viool uit en vergeleek hem. Stukken mooier natuurlijk.
Nog voor ik mijn viool weer kon inpakken kwam de bus eraan. Ik greep de hele zooi (kist, hoes, doeken, viool-met-steun) onder mijn arm en stapte in.
Net toen de bus wegreed zag ik achter de bus mijn goede vriendin Jenna Elfman (aka Dharma Finkelstein) aanrennen, met in haar hand [onbestemd iets wat heel belangrijk was maar wat ik nu ben vergeten]. Ik riep door de bus naar de chauffeur dat hij moest stoppen, want zij moet ook nog...!! - de buschauffeur werd heel kwaad, maar Jenna wist toch nog in te stappen. We kregen een lachstuip, en al giechelend en hikkend zagen we bijna onze halte voorbij gaan en we rolden ongeveer de bus uit. Te laat beseften we dat mijn viool nog in de bus lag... en de bus was alweer vertrokken.
Even later, ergens anders, zanderig en bij een houten schutting, lagen muntstukken. Heel veel muntstukken. Euro's. Een soort opzichter vertelde me een heel verhaal over de herkomst van die munten; hoe ze daar kwamen, van wie ze waren geweest. Toeristen die.. tsja, wąt..?. Hij kende het allemaal al, maar ik mocht best pakken hoor.

Score, totaal:
Bijna vergeten: 1 Jenna Elfman incl 1 Zeer Belangrijk Iets
Gevonden: oude violen; geld
Vergeten: eigen viool

Nou weet ik dat dromen over geld iets symbolisch is. Dromen dat je iets vindt ook. Dromen dat je iets vergeet of verliest ook.
Maar wat ik nou met deze combinatie moet...?


Net als je denkt dat het een beetje logisch in elkaar steekt, gooien ze de boel door elkaar en kun je overnieuw beginnen.

PS.
Het lijkt alsof het URL veld niet met mijn koekje wordt meegebakken. Het is steeds leeg.
Willem () (URL) - 09 januari 2004 - 00:41

Muziek staat voor harmonie. Je eigen viool tussen alk die wrakken heeft dus te maken met je eigen gevoel voor harmonie ten opzichte van de valse harmonie van de rest van de wereld. Dat je onderweg je viool verliest is echt heel vervelend. Opvallend is ook je vervoer per bus: op je levensweg ben je afhankelijk van anderen. Kort geleden droomde je nog, dat je een auto bestuurde. Dan ben je zelfstandig.
Geld staat voor geestelijke rijkdom ofwel liefde. Je bent een rijk mens door je capaciteiten of door je vrienden.Jenna lijkt me symbolisch. Wat is haar belangrijkste eigenschap?
henk (URL) - 09 januari 2004 - 01:36

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.