Terug naar huis « Evolutie en degradati…   » Moederkloek

zaterdag 28 augustus 2004 - 02:46
Impuls

In de flat hier recht tegenover staat een soort Apollo. Een schitterende, shirtloze, maar hyperactieve Apollo.
Alle lichten zijn aan, hij loopt van kamer naar kamer, ruimt op, doet de vaat, rookt sigaretten op het balkon. Strijkt en vouwt wasgoed op. Stofzuigt.

Ik heb zijn postcode uitgerekend, van daaruit zijn naam achterhaald. En mobiele nummer. Ik heb een smsje gestuurd, of hij ook zo slapeloos is. Hij antwoordt niet, wat misschien ook maar goed is.

Gebrek aan slaap doet rare dingen met een mens.

Een halfuur later.
Impulsen zijn foute dingen, zo leert een vergelijking tussen de verschillende telefoongidsen en zoek-op-nummersites. De mijnheer van het gevonden mobiele nummer zat blijkbaar in-between huizen. Hij is verhuisd, woont nu bij mij in de straat, zal ongetwijfeld vast in slaap zijn maar heeft morgenochtend wel mijn nummer. Apollo woonde eerst aan de andere kant van Den Haag en staat alleen met een vaste lijn in de gids. Fuck...)Wat had je van de Apollo verwacht? En wat verwacht je nu van de mijnheer die min of meer ten onrechte jouw nummer heeft?
Onderhuids... (URL) - 28 augustus 2004 - 03:46

Misschien is de meneer van het mobiele nummer ook wel heel interessant. Iemand die een "doe-es-gek-wat-maakt-het-uit" impuls wel kan begrijpen. En als ie het niet begrijpt, dan begrijpt hij het toch lekker niet. Je kan niet altijd raak schieten!

Of stonden er nog hele vunzige dingen in je sms waar je voor strafbaar gesteld kan worden?
wineke - 28 augustus 2004 - 08:42

De kat die op het bureau aan m'n shirt zat te lebberen schrok zo van mijn harde lachen dat ze een halve meter omhoog sprong. Dat je die moeite hebt gedaan om een smsje te sturen naar je overbuurman vond ik al grappig, maar dat 't nu ook nog de verkeerde blijkt te zijn.... Nog een lief smsje er achteraan om 't goed te maken?
Eveline (URL) - 28 augustus 2004 - 09:25

Annelies Verbeke - Slaap!
jnnk (URL) - 28 augustus 2004 - 12:12

jij moet detective worden, volgens mij vind jij zelfs zijn creditcardnummer nog wel...
carin (URL) - 28 augustus 2004 - 12:32

Misschien draait hij wel nachtdiensten en had hij toevallig een nachtje vrij... ;)
Mirrie - 28 augustus 2004 - 14:24

Tegenwoordig kun je ook naar vaste nummers smsjes sturen.
Matthijs () - 28 augustus 2004 - 15:09

Sliver Puck. ;-)
swanz - 28 augustus 2004 - 19:15

Ach ja, iedereen doet wel eens iets impulsiefs en later spijt of zenuwen., meestal loopt het goed af. Als er een vervolg is, krijgen we die dan te horen?
kaatje () - 28 augustus 2004 - 22:33

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.