Terug naar huis « Blijken bleek gebleek…   » Aantrekkingskracht

dinsdag 03 mei 2005 - 10:12
Ter afscheid

Regelmatig heeft onze C1000 dingen in de aanbieding die buiten de 'gewone' aanbiedingen vallen.
Het is eigenlijk geen aanbieding; het is meer dat ze in de ramsj zijn.
Bulkpartijen cake, vruchtensap, schoonmaakmiddelen. Soms van een 'echt' merk, soms van een volkomen onbekend merk, soms de buitenlandse versie van een bekend merk. Allesreiniger waarvan je eigenlijk alleen maar vermoed dat het allesreiniger is, omdat de tekst in het tsjechisch, pools, grieks en hongaars is. Misschien is het wel gootsteenontstopper en branden je kunsstof vensterbankjes ervan weg.
Altijd weer een verrassing.

Dit keer was het ijs. Grote literbekers, in blije kleurtjes en veelbelovende smaken.
giraffe andFRIENDS, kocht ik. De friends waren andere beesten, elk met een ander smaakje. Een flamingo, een papegaai, een gorilla, een penguin en een ijsbeer. Oh gunst, ze hebben een website zelfs. Kijk aan.
Ter gelegenheid van het nieuwe vriesvakdeurtje (2 weken zonder gezeten; u had gelijk: vriesvak verandert in een ijsgrot, koelkast wordt veel kouder) - ter gelegenheid, dus, schafte ik mij vorige week een pot giraf aan.
De giraf zou caramel zijn: with Caramel Pieces and Swirls.

Viel hard tegen.
Dat ijs tegenvalt ga ik al bij voorbaat van uit, maar dit viel extra tegen. Normaal gesproken is de bovenkant nog wel leuk, maar hier was gewoon alleen maar saai ijs. Niks bovenkant.
En het was hard en brokkelig.
Stom ijs.

Na een week ploeteren en graven naar iets leuks gaf ik het op. Zo'n pot neemt nog behoorlijk wat ruimte in, als het dan toch niet lekker is kan hij net zo goed weg.
Tegen beter weten in keerde ik, ter afscheid, de hele pot nog even om.
En zie daar! Daar werd het leuk!
Alle stukjes caramel, alle swirls: alles op de bodem!
Waarna ik nog een erg aangenaam ontbijt-toetje had.

Must be my lucky day..


Puck, u schrijft prachtig. Ik lees altijd mee, maar reageer bijna niet. Nu de uitzondering omdat ik schrik: hoezo ter afscheid?
Ik wens je het beste, Inge.
Inge - 03 mei 2005 - 15:45

ijs bij het ontbijt :)
Liesan - 03 mei 2005 - 16:24

Sluit mij in deze aan bij Inge. Op alle punten: prachtig, meelezer, nooit reactie en schrik.
En ook het beste, uiteraard!
Jill () - 03 mei 2005 - 16:54

Bicat.net voor al uw sponsachtige degeneraties op bestelling! Het kan jaren duren maar uiteindelijk krijgt de lezer psychische onregelmatigheden, angststoornissen en hallucinaties. Daarna volgen neurologische aandoeningen zoals zuurstofloosheid, evenwichts- en bewegingsstoornissen. Bicat.net voor een gestroomlijnde huishouding in uw zwellichamen!

http://www.bicat.net/archives/goBicat.jp..

NIEUWSBRIEF ‘GO BICAT’ DEMONSTRATIE 7 MEI BICATTERVEEN

Laatste nieuws: Mieke Telkamp komt optreden in Bicatterveen, een ooggetuige zal de demonstratie bekijken en zelfs een speler van het Bicatterveense Bowling elftal ondersteunt de demonstratie.

WAAROM WE DEMONSTREREN

Op 15 feburari 2003 gingen miljoenen mensen over de hele wereld tegelijk het internet op om te demonstreren voor Bicat.net, een retevuige website. Alle argumenten van de pro-Bicatbeweging bleken uiteindelijk te kloppen: Bicat.net heeft massavernietigingswapens, de website maakt de wereld veel vuiger en het was Baron Bicat allemaal te doen om zijn dikke vette portomonnee nog veel dikker en vetter te maken bovendien spoten de abonnementsprijzen voor Bicat.net de pan uit! Hoera! En als klap op de vuurpijl schokken de beelden uit de keuken bij elke post de wereld. Zij staan symbool voor de verschrikking van de onderdukking in het algemeen en die van acteurs in het bijzonder. Vuiger kan het toch niet, geile lezertjes?

En Bicat.net gaat maar door! Bicat.net heeft de website vernieuwd met een fauteuille van kalfslederen voorhuid in de vorm van een ENORME clitorusschaamlippendinges en steun toegezegd aan de Internationale Beweging voor Bakkerskarren. Bicat.net heeft ruim baan beloofd aan bowlingkampioenschappen voor mannen én vrouwen en werkt mee aan de meest minimale erectie van het lezend publiek. Ondertussen maakt de website nieuwe aanvalsplannen richting Moraal & Gezag. Wat voor wereld wij achter laten voor volgende generaties wordt bepaald door mensen zoals Baron Bicat… en mensen zoals wij die niet aan de zijlijn willen staan en willen knokken voor een vetvuigere wereld.

Nu komt Baron Bicat over een week uit zijn kasteeltoren naar Bicatterveen om de gillende Bicatterveense menigte toe te juichen. Het is aan ons om duidelijk te maken dat de bevolking van Bicatterveen de Baron op grootse wijze wil danken. De Baron heeft Bicatterveen op de landkaart gezet! Zo!

PROGRAMMA

Er wordt nog gewerkt aan het programma op het marktplein van Bicatterveen, maar nu kunnen we al mededelen dat naast een aantal bekende sprekers ook aanwezig zullen zijn: – Hoof, vader van een ongeborene uit zijn vrouw d’r baarmoeder die net is bevrucht. – Marnix, een Drochtense commediant die zijn achtertuin vlak na het uitbreken van de lente weer eens met bier en sigaret bezocht. Zijn ooggetuigeverslag is een ode aan de ongebreidelde grasgroei die daar heeft plaatsgevonden. – urbain alpain, een van de organisatoren van deze morgen op het web en voor de komende Bicattop in Schotland in juli, waar honderdduizenden whiskydrinkers worden verwacht. – Mieke Telkamp met haar haarloze twat, een van de meest kritische beffers in héél Bicatterveen die o.a. een nummer tegen bush op haar doos ten gehore zal brengen.

Comite ‘Go Bicat’ wil iedereen vragen om:

1. De oproep aan ZOVEEL MOGELIJK mensen door te sturen.
2. Brieven te schrijven aan lokale kranten en andere media.
3. Geld in te zamelen en/of over te maken voor de demonstratie. We hebben het hard nodig!
4. Links/banners naar GoBicat! op zoveel mogelijk sites te zetten.
Kiers (URL) - 03 mei 2005 - 17:32

> hoezo ter afscheid?

Dat zei ik al: grote beker, klein vriesvak.. dus exit ijs..
Wat is daaraan te schrikken..?
Puck (URL) - 04 mei 2005 - 13:51

Ijs eten voor een goed doel. Wat een geweldig idee...!
Eveline (URL) - 04 mei 2005 - 14:12

"Wat is daaraan te schrikken..?"

Een meisje dat zo mooi met taal kan spelen, weet best wat zo'n titel met de lezers doet. Zeker gezien het postje daarvoor met het verzoek een laptop te lenen gedurende 6 weken. Foei. ;-)
Aliëtte - 04 mei 2005 - 14:36

De strenge Aliëtte heeft wel gelijk. Dat dan weer wel...
stoethaspel - 04 mei 2005 - 15:05

"ik heb liever geluk dan gelijk" ;-)

pucker, wens jou hetzelfde!

kus vanuit, de in de avond vallende maar veelal in de zon verkerende stad met dorpse trekken, Waalwijk :D
Daantje (URL) - 04 mei 2005 - 19:29

Mensen, zoals meestal is de verklaring van de titel te vinden in het stukje zelf. Ziehier: "Tegen beter weten in keerde ik, ter afscheid, de hele pot nog even om." Beter lezen hoor! Dat geschrik altijd maar zonder legitieme reden! : )
Sabine - 04 mei 2005 - 21:00

Klinkt alsof het ijs te lang te hard bevroren was geweest?
En wie associeert pinguïns nou met noten?
Hippo (URL) - 04 mei 2005 - 22:22

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.