Terug naar huis « Warm   » Woelige baren (2)

dinsdag 04 april 2006 - 21:50
Over

Ik moet een stukje schrijven. Ik bedoel, een ècht stukje.
- Ach lief, dat moet ik al jaren..
Ja, nee, dat ook. Of nee: ik moet al jaren stoppen. Al sinds februari 2002. Tot februari was het nieuw, daarna was het alleen herhaling. Meer van hetzelfde.
- Het gaat niet om of het nieuw is, het gaat om hoe je het brengt. Je kan zeven dagen per week seks hebben, dat hoeft ook niet elke keer hetzelfde te zijn. Jouw log is als zeven dagen per week seks.
Ja. Compleet uitgewoond. 'Close your eyes and think of England', dat idee. Die arme lezers...


Deze lezer vindt het alleen maar saai als er geen nieuw stukje op staat... Misschien komt dat doordat ik er niet vanaf het begin bij geweest ben, maar dat is nog geen reden voor jou om te stoppen met stukje schrijven. Toch?
Garfield - 04 april 2006 - 23:41

Ach, je kunt idd elke dag schrijven over hetzelfde onderwerp en het dan toch steeds anders laten zijn, een uitdaging om dat te realiseren zou ik zo zeggen.....
Chantal (URL) - 05 april 2006 - 12:35

Dat is de magie van het dagelijks leven. Elke dag hetzelfde en toch weer anders. Dat is des te spannender!
Mijn favoriete stripheld is Raymond Calbuth, wiens adagium is 'Ik ben zo avonturlijk! Je weet met mij nooit waar ik ben, de ene dag ben ik in de keuken, de volgende dag in de badkamer'. Kortom, 'Un monument à la gloire de la vie quotidienne'. Zie ook
http://www.bdparadisio.com/calbuth.htm
Jouw weblog is ook een monument voor de glorie van het dagelijks leven, al is het op een andere manier. Ik lees het dagelijks met veel plezier en heb nog geen enkele herhaling kunnen vinden.
Keep up the good works!
BeeDee (URL) - 05 april 2006 - 13:14

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.