Terug naar huis « Geheimnisvoll   » Multiple

donderdag 11 januari 2007 - 19:58
(On)Bereikbaar

Stel, u vindt online het werk-mailadres van uw neuroloog.
En stel, u voelt zich hondsberoerd en heeft niet de energie om u door bergen assistentes en belafspraken te worstelen.

Wat doet u?


Tenzij er expliciet vermeld staat dat het prima is als patienten de neuroloog op deze manier benaderen, zou ik het met rust laten en, hoe vervelend ook, de telefoon pakken. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat een arts zijn of haar mail checkt om te zien of patienten medische hulp nodig hebben.
Eveline (URL) - 12 januari 2007 - 00:40

niet mailen... helaas
Els () - 12 januari 2007 - 09:37

Als je kind aan huis bent en op goede voet met die beste man staat, zou ik gewoon een mailtje sturen... wie niet waagt die niet wint. Misschien komt hij je mailtje tegen en kan ie iets voor je regelen. Niet volgens de regels maar soit.
Me - 12 januari 2007 - 11:12

Wij mailen weleens, maar de arts geeft uitdrukkelijk aan dat dat niet is voor spoedjes, soms ziet hij pas vrij laat zijn mail. En dan gaat het via assistentes toch echt veel vlugger.
Sterkte!
kaatje - 12 januari 2007 - 12:09

niet mailen.
mrs c - 12 januari 2007 - 13:56

Ik heb ooit een kaakchriurg direct om hulp gebeld (het nummer gekregen van een dienstdoende receptioniste) en nog nooit iemand ZO kwaad gehoord.
Cockie (URL) - 12 januari 2007 - 16:31

Helaas, niet mailen, ook mijn antwoord, hoewel ik met mijn neurologen wel kan en mag mailen, daarover zijn afspraken gemaakt.

Misschien kun je met Sven overleggen of hij het ook ok vindt dat je mailt ipv belt?
Mien - 12 januari 2007 - 18:07

Ben helemaal verbaasd over de reacties. De man heeft een openbaar mailadres. Dan mag je 'm toch mailen? Je kunt geen klacht indienen als ie niet reageert maar mag hij boos worden omdat je het probeert? Dan moet ie geen mail nemen. Maar inmiddels heb je je waarschijnlijk toch al langs 25 assistentes gevochten...
Sekreet (URL) - 13 januari 2007 - 19:12

Sekreet, het gaat er niet om of je zou mogen mailen, maar meer of het zin zou hebben om te mailen. Als het om een niet dringende vraag zou gaan, zou ik zeggen, ja, vooral mailen. Maar omdat het hier om een spoedgeval gaat, iemand die zich absoluut niet lekker voelt en een afspraak wil maken, denk ik niet dat mailen een handige oplossing is. Zoals al aangegeven, artsen kijken over het algemeen niet hun mail na of er nog mensen zijn die hun directe medische hulp nodig hebben. Dus uiteindelijk heb je jezelf er alleen mee door te mailen en dan het risico te lopen misschien zelfs nog niet na een paar dagen antwoord te krijgen.
Eveline (URL) - 14 januari 2007 - 02:02

Ik denk dat ik iemand zou laten bellen en ik zou weer in bed kruipen. Je kunt niet alles alleen en als je ziek bent, is het heerlijk om iemand voor je te laten bellen, tenzij het nodig is dat jij aan de telefoon komt.
Nancy (URL) - 21 januari 2007 - 12:52

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.