Terug naar huis « Lucht   » Donderdag

donderdag 26 april 2007 - 19:48
‘Ik gun jou alles’

Dit was met recht het mooist mogelijke einde van de ergst mogelijke dag.
(Heel kort samengevat: schub, schupper, SEH. Terug, gesloten ziekenhuisdeuren bij verlaten poli, Sven. Zomaar ineens, als reddende engel. Wie het hele verhaal wil moet het zeggen. Ik had me voorgenomen geen ziektestukjes meer te schrijven, maar sowieso is dat misschien een beetje overmoedig besluit tijdens een schub)


Ik wil het graag horen, als je 't echt wil schrijven.
Sabine - 26 april 2007 - 19:55

Ik wil het ook graag horen!
Eveline - 27 april 2007 - 09:24

dag puck,
doe wat je wilt doen en doe wat je nodig hebt,je kunt het niet iedereen naar de zin maken, voor wie schrijf je?
hartelijke groet
els
elsfolsche - 27 april 2007 - 10:00

Schrijf. Dit is jouw plek. En ik lees het graag.
Doris - 27 april 2007 - 10:23

quote 25 april: 'Voluit emotioneel wil ik zijn: kwaad, schreeuwend, brullend, juichend. Als ik voluit emotioneel zou durven zijn zou ik, denk ik, een stuk minder dramatisch en overdreven zijn dan nu. Paradoxaal genoeg.'

quote 26 april: 'Wie het hele verhaal wil moet het zeggen. Ik had me voorgenomen geen ziektestukjes meer te schrijven...'

Dus je lezers moeten je overhalen?! Ah toe Puck, schrijf...
Waar blijft die Puck die ging boksen? Please, doe je eigen ding. Ik denk dat je je een stuk beter zult voelen (afgezien van je schub waarmee ik je veel sterkte wens).
Els () - 27 april 2007 - 12:19

> Dus je lezers moeten je overhalen?!

Neenee, absoluut niet. Maar ziektestukjes vallen voor mij in de tegenovergstelde categorie van 'boksen'. Ik wil daar juist vanaf. Evengoed moet ik het tòch schrijven, enkel om het uit mijn systeem te krijgen, maar of ik het dan ook moet plaatsen natuurlijk is de vraag.
Puck - 27 april 2007 - 12:22

Ik wil graag het hele verhaal horen ... eh, lezen. Maar het staat er al, dat is snel. En dat ondanks de schub. Sterkte gewenst.
BeeDee (URL) - 28 april 2007 - 00:23

Ik lees graag wat je schrijft. Ik reageer wat minder en vaak ook niet zo boeiend. ;) Maarrr... ik vind wel dat je bent wie je bent. En dat is niet alleen maar boeiend, onderhoudend, grappig, verdrietig en weet ik veel wat nog meer. Maar op dit podium ben jij degene die spreekt. Spreek dan ook open over ook deze aspecten. De aspecten die maken wie je nu bent en die maken dat je schrijft waarover je schrijft.
Je komt de laatste tijd over als minder 'veer'krachtig, maar de kracht lees ik nog steeds. (en die gun ik je ook zo)
'een moedig gevecht'
kozakken () - 29 april 2007 - 22:00

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.