Terug naar huis « Kerngezond   » Represaille

donderdag 02 augustus 2007 - 22:01
Wonder

Wat ik het meest facinerend aan House MD vind is niet eens zijn karakter. Zijn ondoorgrondelijkheid, zijn cynisme, zijn charme. Zijn mensenhaat, gecombineerd met een onnavolgbare mensenkennis en intuitie.
Nee. Dat allemaal niet.
Wat me werkelijk fascineert, intrigeert en - eerlijk is eerlijk: mateloos stoort, is het MRI-apparaat. Dat blijkbaar schitterende resultaten geeft zonder een wezenlijk en noodzakelijk onderdeel. De kooiachtige constructie die over het hoofd (of ander te scannen lichaamsdeel) moet worden geschoven.


God hoe treffend.. opeens dat besef.. ik ben House zonder MRI.. maar dan sexy! Daar gaan we verder niet over nadenken dus.
Actiereactie (URL) - 03 augustus 2007 - 11:18

Wat ik me afvraag is: waarom zegt iedereen die de serie gezien heeft dat ze op mijnheer House lijken? Is dat ontzettend stoer ofzo?
Juniper () - 03 augustus 2007 - 14:18

Ligt aan je omgeving denk ik, mag je ook te denken geven, in mijn omgeving heb ik het nooit gehoord, stoer is meer iets voor dertien me dunkt, daarna heet het zelfkennis.
Actiereactie (URL) - 03 augustus 2007 - 16:11

ik dacht dat het hoofd schoof...
roosje - 03 augustus 2007 - 22:04

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.