Terug naar huis « Instortingsgevaar   » Dwang

vrijdag 18 april 2008 - 06:08
Meer

'Veel fietsen en proberen angsten uit te breiden', schreef ik mijn korte update aan een kennis.

Te snel geschreven; contaminatie van 'actieradius uitbreiden en angsten overwinnen'.
Maar enigszins griezelig stond het er wel..


Ja, dat kan ik me voorstellen! :S
Judith () (URL) - 19 april 2008 - 13:14

als je iets heel erg uitbreidt, wordt het dan ook niet veel minder dun?
roosje - 19 april 2008 - 18:30

Ik wilde je iets schrijven maar de antwoorden hierboven leidden me totaal af: dat het er griezelig stond? Moet haast wel; die associatie had ik ook - is dat nou Freudiaans? vroeg ik me af... Dat Puck niet anders kan dan steeds weer nieuw drama ontwikkelen om hen die van haar houden te blijven boeien? Ikzelf heb gelukkeg maar één fobie, kynofobie - maar dat vreselijke gevoel waneer je door een angst overvallen wordt!
Het kwam door de reaktie van Roosje dat ik ook naar de eerste ging kijken, dat komt: veel minder dun is dikker. Wanneer je iets uitbreidt dan wordt het doorgaans dunner - zou ze dat eigenlijk bedoelen? Wat wordt minder dun wanneer je het uitbreidt? De lucht in een ballon die je opblaast, dacht ik, maar veel verder kwam ik niet.
Maar goed, er zijn al een paar honden met wie ik in één kamer duft te zijn, die ik best leuk vindt en van wier begroeting ik niet in paniek raak. Positief visualiseren, een mantra gebruiken om kalm te blijven... Ik hoop dat het jou ook beter zal gaan!
Pieke () (URL) - 20 april 2008 - 00:56

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.