Terug naar huis « Invloed   » ...in het hart

maandag 06 februari 2012 - 10:52
Uit het oog...

Ik neem mijn draftboxje door (en onder handen), en kom dit tegen:
Graag langs deze weg nog even wat commentaar op mijn bezoek en op ons contact in het algemeen.

Ik krabbel niet terug, ik ben niet afgeschrikt door uw 'strengheid'.
Ik erken ook onmiddellijk dat ik in eerste instantie wèl geinteresseerd was in ons contact en een behandelovereenkomst. Dat wil niet zeggen dat ik op dat besluit niet kan terugkomen. Niet anders dan dat: erop terugkomen. OMdat iets, na een zekere proeftijd, niet blijkt te werken. Niet is zoals verwacht of gehoopt.
En dat kon ik vooraf niet weten. Het is niet zo dat we elkaar al jaren kenden en op grond van die kennis besloten samen te werken aan één project. We kenden elkaar niet, en gingen uit dat niets met elkaar in zee. Nu blijkt dat dat voor mij niet werkt; niet omdat ik schrik van uw strenheid en daarom afhaak, maar omdat ik niet het gevoel heb met u verder te komen.
Die vriujheid moet ik kunnen hebben, zonder er een verwijt of in elk geval oordeel bij te krijgen.

Groot mysterie.
Geen flauw idee voor wie dit bedoeld was.
Datum draft: 2 Feb 2004 (ik zei al: draftboxje moet onder handen genomen worden).
Wat deed ik in februari en wellicht januari van 2004, behalve klussen in mijn moeders huis?
Zoeken in mijn mailbox op losse woorden (één zonder spel- en typefouten...) levert ook niets op - dus verstuurd, al dan niet in andere vorm, heb ik hem blijkbaar nooit.

Toch maar 'Delete'.
Zelfs al lag deze mail gewoon te wachten op correctie en verzending: ik denk niet dat de meneer of mevrouw, voor wie hij bedoeld was, de afgelopen 8 jaar op me heeft zitten wachten. Inmiddels zal het, ook zonder mail, wel duidelijk zijn dat er van samenwerking tussen ons geen sprake zal zijn...


  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.