Terug naar huis « Buurtwacht   » Vanish, old skool

zondag 11 maart 2012 - 18:48
Always look on the bright side...

En toen ik vervolgens dacht: 'nu heb ik wel wat thee verdiend, en een hete kruik; beetje warmte als troost'. En speciaal wat nèt gekookt water in mijn kruik deed. En toen de kruik even op de rand van mijn bureau legde, terwijl ik mijn thee pakte. Toen bleek ik dus vergeten de dop op de kruik te draaien. Anderhalve liter gloeiend heet water over mijn bureau, mijn benen, mijn laminaat.

Afijn. Gedweild is er nu in elk geval ook meteen. En die twee pakken cruesli die in het overstroomde gebied lagen: ach, who needs cruesli, allemaal chemische troep tenslotte... Het puzzelboekje en de Heel Belangrijke Post op het bureau... ach... eeeh... gedweild is er nu in elk geval ook meteen..

(.....)


Gemiste kans. Je had de stukken samen kunnen voegen en de titel 'Waterfiets' kunnen geven. Ik nu net 2 gemiste kansen om de post te posten. Stom schaap en Preview en weer 't schaap kwamen tusenbeide. Always look on the bright side. Deze poging gaat slagen. Komtie
Ron - 11 maart 2012 - 19:37

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.