Terug naar huis « Regels   » Pof & plof

woensdag 10 oktober 2012 - 16:20
Grasouders-van-nu


 



I don't even know where to start....

De bizarre datum? De mij tot vandaag onbekende werkwoordsvorm 'hed'?
Och nee. Bij het meest voor de hand liggende maar.

'Grasouders'
...??

Afijn. Wie deze dame verder kan helpen: naam en contactgegevens zijn bij mij bekend...


Ik denk met mn naïviteit nog... misschien is het wel 1 of ander voor mij onbekend vaag beestje... vanwege die AH dierenplaatjes ellende.

Of wil ze gastouder zijn? en is ze dyslectisch...

Of bedoelt ze het tijdschrift grasduinen (en schreef ze het terwijl ze aan dr ouders dacht) ...

En bedankt he, blijft dit weer een vraagstuk dat me bezig blijft houden haha.. Heb je er geen kaartje onder gehangen met je eigen gegevens voor meer uitleg? ;)

Ik vind 'hed' wel erg lekker brabants trouwens! Tis een brabantse dyxlect met de drang een moeder blij te maken met een bosje gras. en dat allemaal terwijl ze aan dr ouders denkt.
Annemieke - 10 oktober 2012 - 22:45

Gastouder dus.. zo las ik laatst van iemand dat ze graag 'rugbaarheid' gaf aan iets.. valt voor mij in dezelfde categorie. Overigens zou iemand die zo schrijft nooit op mijn kinderen mogen passen. Net zomin koop ik aspersjes of spinacie bij een groenteboer. Ik geloof dat ik goed kunnen spellen heel belangrijk vind :-)
esther - 11 oktober 2012 - 12:35

Volgens mij is het gewoon een rasechte hagenees die gastouder wil zijn!
saskia () - 11 oktober 2012 - 22:03

Ik pleit voor meer grasouders (en minder Esthers)!
Bias (URL) - 15 oktober 2012 - 07:14

@Annemieke: dank jij voor alle mogelijke verklaringen die jij in mijn hoofd hebt geplant.. Die dierenplaatjes.. oh gruwel, die had ik nog niet eens in overweging genomen..

@esther: ik vrees dat ik het daarover met je eens moet zijn ('vrezen' omdat ik wou dat ik wat toleranter was..). De groenteboer op de plaatselijke markt hier verkoopt trouwens 'venkool' - wat ik dan wel weer schattig vind. Da's niet eens een kwestie van verkeerd spellen, denk ik, maar gewoon een compleet mis-verstaan van de oorsprong van venkel..
Als ik eindelijk eens het lef zou hebben om mensen eerlijk (ipv hypocriet enkel in gedachten) af te wijzen, dan zou ik liefst een zin bouwen met de woorden normaliter, catalogus, pagina, parfum, vanille, parameter, autopsie en therapeut. En dat dan eerst laten voorlezen, voor ik ze toelaat in essentiele delen van mijn leven..

@saskia: de rashagenees onderscheid zich volgens mij eerder in zijn (m/v) uitspraak dan in spelling. De Hagenese gastouder wil graag gahs-awdeâhr zèn...

@Bias: Oh jee. Wat heeft Esther je misdaan? Geen ruzie maken, kindertjes! Maar los daarvan pleit ik beslist voor het in het leven roepen van grasouders. Als ik zou weten wat het waren...
Puck - 15 oktober 2012 - 18:52

@Puck: niks ruzie, gewoon een voorkeur voor een simpele glimlach.
Bias (URL) - 21 oktober 2012 - 16:39

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.