Terug naar huis « Juicht ende jubelt   » Futiel

maandag 04 maart 2002 - 09:35
Later

Ik schijn een mening te moeten hebben over de column van FvJ, in smallzine. Ik schijn die mening ook met u te moeten delen.
Ach, ik ben de kwaadste niet, dus waarom ook niet. Maar nu nog even niet.
Wat ik wil zeggen heeft zich de afgelopen nacht in losse woorden en zinsdelen in mijn hoofd gevormd; feitelijk was het alleen nog een kwestie van knippen en plakken. Maar ja; soms komt er wat tussen. Dromen van Luuk Koelman, bijvoorbeeld, leidt bijzonder af. De goede man woonde in een kamertje van drie bij drie; een soort 'zo leefden zij in de negentiende eeuw'-expositie in een museum van volkenkunde. Walter en ik moesten hem daar interviewen. Help me herinneren dat vanaf nu alle foto's van weblogmeetings voor mij verboden materiaal zijn.
Wat erg fijn van je eigen dromen kan afleiden zijn de nachtmerries van anderen; dat kan er dan helaas weer voor zorgen dat je niet eens meer weet wat smallzine is, laat staan dat je er een zinnig stukje over kunt schrijven.
Wat ik bedoel te zeggen, tussen al dit gebabbel door, is dat u dat stukske dus van me te goed heeft. Vanmiddag.
Voor nu in elk geval een prettige ochtend.


een mening is ook maar een mening.
dat geldt zowel voor de jouwe als die van FvJ, toch?
Gien (URL) - 04 maart 2002 - 14:55

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.